Välkommen till Arbetsterapiforum den 2–3 april!

Den 2–3 april arrangerar Sveriges Arbetsterapeuter nordens största konferens för arbetsterapeuter, Arbetsterapiforum, i Folkets Hus, Stockholm. Med över 100 programpunkter och nästan 1 000 deltagare, ges unika möjligheter till kompetensutveckling och nätverkande med arbetsterapeuter från hela landet.

Ladda ner vår app!

Den här gången kör vi bara digitalt! Du laddar väl ner vår fina app med en massa matnyttig information om programmet, abstrakten och dagarna? Du kan markera favoriter genom att trycka på stjärnsymbolen vid varje programpunkt och sätta ihop ditt eget schema. Alla dina favoriter samlas i startmenyn under ”Mitt möte”. Ladda ner appen!

Registrering och adress

Registreringen den 2 april öppnar kl. 08:30 och den 3 april kl. 07:30. Adressen till Folkets Hus i Stockholm är Barnhusgatan 12–14. Det är gångavstånd från Stockholms centralstation.

Invigning med 75-årigt perspektiv

I år firar vi att arbetsterapin i Sverige fyller 75 år, och det kommer att prägla vår invigning. Vi blickar både bakåt på den fantastiska utveckling som varit, talar om nutiden och de gemensamma mål vi har för arbetsterapins viktiga målgrupper och spanar framåt.

Program för invigningen

Musikunderhållning
Windband

Arbetsterapi – 75 år i Sverige!
Ida Kåhlin, förbundsordförande

En titt i backspegeln med våra första professorer
Lena Borell, professor i arbetsterapi, Karolinska Institutet och Birgitta Bernspång, professor i arbetsterapi, Umeå universitet

Mot samma mål – hur personcentrerade är vi egentligen?
Ida Kåhlin samtalar med Lise Lidbäck, ordförande Neuroförbundet, Madeleine Beerman, ordförande Unga Reumatiker, Sara Riggare, spetspatient

Med spaning framåt
Patrik Sundström, programansvarig för e-hälsa på SKL, gör en framtidsspaning.

Lena Hallengren (S), socialminister

Avslutning

Gå med du också!

Bli medlem