Sveriges Arbetsterapeuters lägenheter ligger vid Katrinabacken i Klövsjö. Liftsystem i Katrinabacken tar dig även till Storhogna.
Sveriges Arbetsterapeuters lägenheter ligger vid Katrinabacken i Klövsjö. Liftsystem i Katrinabacken tar dig även till Storhogna.

Semester i Klövsjöfjällen!

Som medlem i förbundet har du möjlighet att hyra en av våra lägenheter i vackra Klövsjö till ett förmånligt pris.

Lägenheterna

Huset har fyra lägenheter och vi äger lägenhet A (vänster på bilden nedan) och C (höger på bilden nedan) på Missions­vägen 2. Varje lägenhet är cirka 55 kvadratmeter, fördelat på två plan och lämpar sig för max fyra personer. I lägenhet C kan man ta med sig husdjur.

Utanför entréerna finns altan och skidförråd och inne i lägenheterna finns en stor hall/förråd för kläder och utrustning.

Bottenplan

På bottenplan finns ett allrum/kök, badrum med toalett och bastu. I köket finns spis, micro, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Köksbord och fyra stolar. Allrummet rymmer soffa, soffbord och tv.

Övervåning

På övervåningen finns två sovrum – ett med våningssäng och ett lite större med två separata sängar, och tv. Badrum med toalett och dusch.

Veckopriser år 2019

v. 52-1      3.900 kr                 
v. 2-6        2.900 kr                 
v. 7-15      4.100 kr                 
v. 16-24    1.800 kr                 
v. 25-35    2.300 kr                 
v. 36-51    1.800 kr                

Omgivning

I närheten av stugan finns minilivs, värdshus och reception (där ni hämtar/lämnar nycklarna).

Det är cirka 2 km till Klövsjö by där det finns turistbyrå, mataffärer, bank, post, bensinstation och en hemslöjdsaffär.

Badmöjligheter finns i Svartåstjärn cirka 800 meter från stugan. När det gäller fiske så är det all sorts fiske som gäller, både i strömmande och lugnt vatten.

Skidor

Det finns 12 liftar, 19 pister, spår från 4–32 km samt elljusspår på 2,5 km.

Totalt 180 km turleder med rast- och serveringsstugor.

Ca 30 km från Klövsjö ligger Vemdalen/Björnrike där det finns ytterligare liftar och pister.

Så tar du dig till Klövsjö

Klövsjö ligger ca 50 mil från Stockholm. Dit kommer man med bil, buss eller flyg. Om du tar tåget, åk till Östersund och sedan buss med Länstrafiken till Klövsjö by. Buss mellan Stockholm och Klövsjö tar cirka 7 timmar. Med bil tar det cirka 5-6 timmar.

Bokning

Bokning av lägenhet vecka 52–16 sker via utlottning för att alla ska ha samma chans att få en vecka. Sista anmälningsdag var den 18 oktober. Så fort vi får en lägenhet ledig kommer det att läggas upp här och sedan är det först till kvarn principen som gäller.

För bokning övriga veckor, kontakta Lena Rennerhorn på Sveriges Arbetsterapeuter, lena.rennerhorn@arbetsterapeuterna.se.

I lägenhet C är djur tillåtet, men inte i lägenhet A.

Tillträde: Lördag kl. 15–lördag kl. 11

Bokningsschema 2019

Vecka Lägenhet A Lägenhet C
14    
15    
16 Bokat Bokat 
17 Bokat Bokat
18    
19    
20    
21    
22 Bokat  
23 Bokat Bokat
24    
25    
26    
27 Bokat Bokat
28   Bokat
29    
30    
31    
32   Bokat


Avbeställningsregler

Om avbeställning sker senare än 4 veckor, men tidigare än 7 dagar före tillträdesdagen återbetalas 50 % av hyresbeloppet.

Sker avbeställning mindre än 1 vecka före tillträdesdagen, sker ingen återbetalning av hyresbeloppet. Vid sjukdomsfall inom hyresgästens familj eller nära anhörig, återbetalas hela hyresbeloppet mot uppvisande av läkarintyg.

Frågor och bokning av lägenhet

Lena Rennerhorn, lena.rennerhorn@arbetsterapeuterna.se, 08-507 488 43.

Gå med du också!

Bli medlem